ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννης Παπανικολάου την περίοδο 2009, σε συνέντευξή του λέει: «Αναξιοκρατία, οσφυοκαμψία, αριβισμός, ιδιοτέλεια, ανεπάρκεια και αρνησιδικία, είναι μερικά από τα «σημεία και τέρατα», που χαρακτηρίζουν τις τελευταίες δεκαετίες τον ευαίσθητο χώρο της Ελληνικής Δικαιοσύνης». Τι θα μπορούσα να προσθέσω εγώ σε αυτά που λέει ένας ανώτατος δικαστικός παρά μόνο την δική μου εμπειρία που είναι μικρογραφία της μεγάλης αθλιότητας στην «Διαπλεκόμενη Δικαιοσύνη» που αδιαφορεί για τον πολίτη που καταφεύγει σ’ αυτήν και χαριεντίζεται με την εξουσία και τα προνόμια.

Τρία μικρά αγοράκια πετιούνται ως αναλώσιμα σε κυκλώματα που ένας Θεός ξέρει μόνο τι θέλουν να κάνουν με αυτά τα παιδιά και η δικαιοσύνη δεν θέλει να ακούσει τίποτα, παρότι ο νόμος λέει «πάνω απ’ όλα το συμφέρον του παιδιού».
Είναι δυνατόν δικαστές να συμπεριφέρονται επιπόλαια;
Είναι δυνατόν δικαστές να μην δικάζουν σύμφωνα με το νόμο;
Είναι δυνατόν δικαστές να μεροληπτούν;
Είναι δυνατόν δικαστές να μην θέλουν να ακούσουν την άλλη πλευρά;
Είναι δυνατόν δικαστές να έχουν βγάλει απόφαση πριν δικάσουν;
Είναι δυνατόν δικαστές να λειτουργούν ως οι κουτσομπόλες της γειτονιάς;
Είναι δυνατόν δικαστές να διαπλέκονται με την πλευρά του αντιδίκου σου και εσύ ο απλός πολίτης να περιμένεις την δικαιοσύνη να αποφανθεί;
Είναι δυνατόν δικαστές να αδιαφορούν για την ζωή τριών μικρών παιδιών;
Σε όλα τα παραπάνω θα απαντήσω ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!
Δεν μιλώ για τους έντιμους δικαστές που σίγουρα υπάρχουν και έχουν την συνείδηση τους καθαρή, μιλώ για κάποιους που κάνουν copy paste δικαστικές αποφάσεις και βαπτίζουν τα τρία αγόρια μου «θυγατέρες». Που δεν συμπεριλαμβάνουν στην απόφασή τους  ένορκη βεβαίωση γιατί δεν τους βολεύει, αλλά ακόμη και αυτά που υποτίθεται ότι μελέτησαν είναι σαν να μην τα μελέτησαν. Μάλιστα στην απόφαση της η εντιμότατη πρόεδρος Ε.Χ, θεωρεί τον Γ.Π ως τον πλέον αξιόπιστο μάρτυρα ενώ εκκρεμεί εις βάρος του μήνυση για ασέλγεια και κακοποίηση του παιδιού μου. Ο  «αξιόπιστος μάρτυρας Γ.Π», το 2012 πήρε μια καραμπίνα βγήκε στον κοινόχρηστο χώρο των εργατικών κατοικιών και σκότωσε 2 σκυλιά μπροστά σε κόσμο. Δικάστηκε γι’ αυτό φυσικά και μείωσε την ποινή του λέγοντας ψέματα: 1)ότι είναι άνεργος, ενώ εργάζεται στην Μ. και 2) ότι έχει 6 παιδιά να ταΐσει, ενώ τα 2 παιδιά του είναι παντρεμένα και ένα τρίτο παιδί το έκανε δώρο στο γέροντα Ι.Κ εδώ και χρόνια. Η πρόεδρος Ε.Χ δεν θέλησε να κρατηθούν πρακτικά κατά την συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων και κρατούσε σημειώσεις στο μπλοκάκι της, ίσως ξέχασε να σημειώσει τα όσα είπε ο «αξιόπιστος μάρτυρας Γ.Π» για το περιστατικό της 10-7-2014 όταν ασέλγησαν στο παιδί μου. Είπε ο «αξιόπιστος μάρτυρας Γ.Π» λοιπόν ‘’ναι πήγαμε στον γέροντα Ι.Κ και επειδή κοιμήθηκε ο μεγάλος (γιός μου) τον έβαλα στο αμάξι μου, μετά που φεύγαμε πήγα να κάνω όπισθεν και φοβήθηκε και έκλαιγε’’. Τι λέει ο γιός μου γι’ αυτό « ο ψηλός με το μουστάκι με κοπάνησε στο κεφάλι και με κλείδωσε στο αμάξι, μετά από ώρα ήρθε πάλι ο ψηλός με το μουστάκι στο αμάξι και εγώ…και μου έπιανε το πουλάκι και έβγαλε το δικό του πουλί έξω να μου το βάλει στο στόμα και εγώ φώναξα βοήθεια και βγήκα από το αμάξι και κρύφτηκα από κάτω και μετά ήρθε η μαμά με μάλωσε να βγω από το αμάξι και μετά με μάλωσε η μαμά να μην τα πω αυτά σε κανέναν γιατί θα με σκοτώσουν στο ξύλο». Ο ψηλός με το μουστάκι, ο «αξιόπιστος μάρτυρας Γ.Π», εμφανίζεται σε κάθε δικαστήριο όμως κανένας έντιμος δικαστής δεν τον ρώτησε κάτι πάνω σε αυτά, φαίνεται επειδή δεν τα θεωρούν αρκετά σημαντικά για να πλήξουν την «αξιοπιστία του». Δεν τον έχουν ρωτήσει γιατί κόπτεται τόσο πολύ για την Α.Σ (εν διαστάσει σύζυγό μου), την πηγαινοφέρνει παντού, την φιλοξενεί, την υπερασπίζεται, την έχει κάνει εικόνισμα στο προσκεφάλι του!!!!! Κατά την συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων στις 23-9-2014 ο «αξιόπιστος μάρτυρας Γ.Π» είπε «τα παιδιά τα παίρνει η μάνα» και η πρόεδρος Ε.Χ συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη
.
Σχεδόν ένα μήνα πριν στις 27-8-2014, όταν συζητήθηκε η προσωρινή διαταγή η αξιότιμη δικαστής Σ.Ν εξέτασε τον «αξιόπιστο μάρτυρα Γ.Π» ο οποίος είπε «η μάνα θα δουλεύει και εγώ θα φυλάω τα παιδιά». Δεν παραξενεύτηκε η αξιότιμη δικαστής Σ.Ν όταν ο «αξιόπιστος μάρτυρας Γ.Π» είπε αυτά τα λόγια;; Είναι δυνατόν δικαστής να αγνοεί τις χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με τη συνδρομή των ψυχολόγων της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Σώματος με σκοπό την προφύλαξη των ανηλίκων από περιστατικά αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος τους;; Τι λένε λοιπόν οι οδηγίες αυτές για την συμπεριφορά ενός παιδόφιλου;;; «Προσφέρεται να κρατήσει τα παιδιά σας για να κάνετε τις δουλειές σας ή για να βγείτε έξω».  Είπε επίσης ο «αξιόπιστος μάρτυρας Γ.Π» επί λέξει «ο μεγάλος είναι ζωηρός και μιλάει τα 2 άλλα μούγκα». Τι λέει ο μεγάλος γιός μου «πριν έναν καιρό ήρθε αυτός με το μουστάκι και με την κόρη του την Ε. και πήραμε και τον Γ. και την μαμά και πήγαμε στον γέροντα (εννοεί τον αρχιμανδρίτη Ι. Κ. ) και σε κάτι σπίτια και μόλις πήγαμε στον γέροντα εγώ έκανα αταξίες και μου έπιανε το πουλί». Ποιος του έπιανε το πουλί; αυτός με το μουστάκι, ο αξιόπιστος μάρτυρας Γ.Π που προσφέρθηκε να κρατάει τα παιδιά μου όταν θα δουλεύει η μαμά τους. Μάλιστα με θράσος είπε μπροστά στην δικαστή της υπόθεσης, ότι ο γιός μου είναι ζωηρός και μιλάει δεν είναι μούγκα όπως τα 2 μικρότερα αδέλφια του και η δικαστής αυτή αποφάσισε να του δώσει τα παιδιά μου στο σπίτι του γιατί προφανώς τον βρήκε συμπαθητικό!!!!!!! Ζητήσαμε από την συγκεκριμένη δικαστή να εξεταστεί το παιδί και αρνήθηκε.
Θα πάμε άλλον ένα μήνα πίσω στις 26-7-2014 όταν πήγα σε εκείνο το στημένο και γελοίο αυτόφωρο και είδα μπροστά μου για πρώτη φορά τον «ψηλό με το μουστάκι» και την «θεούσα σύζυγό του» να συμπαραστέκονται στην «μάνα» που εγκατέλειψε τα παιδιά της για πολλοστή φορά. Γνώριζα  ήδη ότι στις 10-7-2014 είχε συμβεί κάτι στο παιδί μου και δεν ήθελε να πλησιάσει καθόλου την μαμά του. Ο γιός μου είχε πει στην γιαγιά του ότι ο ψηλός με το μουστάκι τον χτύπησε γιατί ήταν ζωηρός, τον κλείδωσε στο αμάξι και του έπιασε το πουλάκι. Ήμασταν σοκαρισμένοι, τις 2 επόμενες εβδομάδες έγιναν πολλά και τα λόγια του παιδιού μου σχεδόν ξεχάστηκαν, παρότι μας είχαν ταράξει και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Όταν είδα τον Γ.Π στο δικαστήριο τότε συνειδητοποίησα  ότι κάτι κακό έχει συμβεί στο παιδί μου και ενός κακού μύρια έπονται. Η δικαστής Κ.Λ δίκαζε το αυτόφωρο για το χτύπημα και την απειλή που είχα δεχτεί στις 25-7-2014 από την Α.Σ. Η έντιμη δικαστής αποφάσισε να αναβάλλει το αυτόφωρο μέχρι τις 28-7-2014 και παρανόμως, χωρίς να δικάζεται το θέμα των παιδιών ή να έχει γίνει έστω κάποιο αίτημα από την κατηγορούμενη, βγάζει απόφαση να πάνε τα 3 παιδιά μου στο σπίτι του Γ.Π. Έχασα  την γη κάτω από τα πόδια μου, βγαίνοντας έξω με πιάνει ο διοικητής της αστυνομίας που αγωνιούσε και αυτός για την έκβαση της «οικογενειακής μου υπόθεσής» και μου λέει «δώσε τα παιδιά να τελειώνουμε». Λίγες ώρες μετά ήρθε περιπολικό της αστυνομίας στο σπίτι μου έχοντας παρανόμως στο πίσω κάθισμα κρυμμένη την Α.Σ (μου το είπε αστυνομικός) για να πάρουν τα παιδιά, απουσίαζα.
 Την ίδια μέρα το απόγευμα το «κύκλωμα» συμβούλεψε την Α.Σ να μου κάνει 2 μηνύσεις 1)για παραβίαση δικαστικής απόφασης  και 2)για ενδοοικογενειακή βία που αφορούσε ψευδές  περιστατικό στις 20-7-2014. Στις 28-7-2014 η έντιμη εισαγγελέας Ι.Κ αρνήθηκε να δικάσει την υπόθεση της απειλής και του ξυλοδαρμού μου και από έδρας ρώτησε τον αστυνομικό «έχει κάνει μήνυση η Α.Σ;» και μετά είπε «καλύτερα αυτές οι υποθέσεις να δικαστούν μαζί». Τα ανέβαλαν όλα χωρίς δεύτερη σκέψη, το «κύκλωμα» έπρεπε να οργανωθεί, αλλά και να θαφτεί η δική μου μήνυση γιατί τους ήταν πρόσκομμα.
Ανακεφαλαιώνω λοιπόν:
1)    Στις 26-7-2014 κατά την διάρκεια αυτοφώρου με κατηγορούμενη την Α.Σ, χωρίς αίτημα δικό της και χωρίς να δικάζεται το θέμα των παιδιών η δικαστής Κ.Λ βγάζει απόφαση τα παιδιά μου να μετοικήσουν στο σπίτι του «αξιόπιστου μάρτυρα Γ.Π» όπου διέμενε η μητέρα.
2)    Στις 27-8-2014, όταν συζητήθηκε η προσωρινή διαταγή η αξιότιμη δικαστής Σ.Ν βασίζεται στην προηγούμενη απόφαση της 26-7-2014 και αποφασίζει τα παιδιά μου να μετοικήσουν στο σπίτι του «αξιόπιστου μάρτυρα Γ.Π» όπου διέμενε η μητέρα.
3)    Στις 23-9-2014 κατά την συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων η πρόεδρος Ε.Χ ανακηρύσσει επίσημα τον Γ.Π «αξιόπιστο μάρτυρα», αλλάζει το φύλο των παιδιών μου και από υιούς τα κάνει θυγατέρες, και τα παραδίδει ανεπιφύλακτα στην ανώνυμη ομάδα των παιδόφιλων  που θα τα φροντίζει, στερώντας μου ακόμη και το δικαίωμα της γονικής μέριμνας, δηλαδή να χάσω για πάντα τα ίχνη των παιδιών μου!!!!!!
                                                                       
           
Στις 27-8-2014, όταν συζητήθηκε η προσωρινή διαταγή εξετάστηκαν 2 μάρτυρες ο Γ.Π για την Α.Σ και η μητέρα μου για μένα. Από έναν μάρτυρα ο καθένας προβλέπει ο νόμος, εμείς προσκομίσαμε και ένορκες βεβαιώσεις, που πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων. Η δικαστής Σ.Ν ως έχουσα απόλυτη εξουσία και μη σκεπτόμενη σύμφωνα με τον νόμο εξέτασε και 2η μάρτυρα την Σ.Τ, μητέρα του ιεροδ. Χ.Τ που ανήκει στο μοναστήρι του γέροντα Ι.Κ., αυτή είπε ότι παραχωρεί το σπίτι της στο Π. στην Α.Σ (εν διαστάσει σύζυγό μου) για να μείνει με τα παιδιά μου. Η περαιτέρω εμπλοκή του Ι.Κ σε μια «οικογενειακή υπόθεσή» επιβεβαίωνε πλήρως τις αποκαλύψεις του μεγάλου μου γιού για δωμάτια με παιχνίδια στο μοναστήρι του, φιλιά στο στόμα και άσεμνες πράξεις του εν λόγω γέροντα Ι.Κ στο παιδί μου. Φυσικά η εντιμότατη δικαστής δεν έβγαλε μόνη της την απόφαση συνεδρίασε με τον Χ.Μ δικηγόρο της Α.Σ διορισμένο από τον γέροντα Ι.Κ. Μπήκαν  και βγήκαν μαζί από το γραφείο, ο δικός μου δικηγόρος Γ.Λ ήταν ενήμερος για την εξέλιξη από πριν, άρα και χαλαρός, όλα προαποφασισμένα όπως ήδη έχω πει.
Ήδη από τις 8-8-2014 έκανα αίτησή στην εισαγγελέα Ι.Κ «Ζητώ από εσάς να διατάξετε άμεσα την διενέργεια κοινωνικής έρευνας, από τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες διαβιώσεως των πιο πάνω παιδιών μου, προκειμένου να χρησιμοποιήσω την έκθεση στο Μονομελές Πρωτοδικείο ...». Στην αίτησή μου προσκόμισα την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων. Η γραμματέας δεν ήθελε να την πάρει γιατί όπως είπε «δεν χρειάζεται, η εισαγγελέας ξέρει την υπόθεση». Την ήξερε από τον Χ.Μ δικηγόρο της Α.Σ που το γραφείο του στεγάζεται στο ίδιο κτίριο με την εισαγγελία, φυσικά απέρριψε το αίτημά μου. Όλα αυτά έγιναν και γίνονται για να μην εξεταστούν τα παιδιά μου από παιδοψυχίατρο και κοινωνιολόγο καθότι θα υφίσταμαι διωγμό και δεν θα έχω κανένα δικαίωμα πάνω σε αυτά. Ήταν αδύνατον να παραδώσω τα παιδιά μου στο σπίτι ενός ανώμαλου παιδόφιλου. Πάνω από οποιαδήποτε δικαστική απόφαση είναι το καθήκον μου ως πατέρας, που πρέπει ακόμη και με την ζωή μου να προστατεύσω τα παιδιά μου.
Στις 1-9-2014 έκανα μήνυση στην Α.Σ (την μάνα) για την κακοποίηση των παιδιών της. Ανέφερα τα εξής περιστατικά:
«1)Τέλος Δεκεμβρίου του 2012, ΕΝΏ εγώ ήμουν στο χοιροστάσιό μου και η μητέρα μου ασχολιόταν με το μαγείρεμα, ενώ της είχα πει, να ασχοληθεί με τα παιδιά και να τα προσέχει, εκείνη έβαλε τα 2 πρώτα στο μεγάλο κρεβάτι και το μικρό στην κούνια, κλειδώνοντας τα στην κρεβατοκάμαρα, ενώ η ίδια ήταν στο σαλόνι και τηλεφωνούσε, αφήνοντας τα παιδιά μας απομονωμένα και κλειδωμένα στο δωμάτιο, όπου τα δύο μεγάλα έκλαιγαν και το μικρό γκρίνιαζε και σε απάντηση της ερώτησης μου, «δεν ντρέπεσαι που φέρεσαι έτσι», μου απάντησε, «έχω να κάνω τηλέφωνα».
2)Στις 19-5-2013 τελείως αναίτια, χτύπησε τον γιο μας …. στον δεξί αγκώνα και στον πισινό του με τον πλάστη της κουζίνας και του προξένησε σωματική κάκωση (προσκόμισα βεβαίωση του νοσοκομείου).
3)Στις 11-10-2013 χτύπησε και πάλι τελείως αναίτια με τον παραπάνω πλάστη της κουζίνας τον 2ο γιο μας … και του προξένησε κάκωση στην αριστερή κνήμη, αν θυμάμαι καλά (προσκόμισα βεβαίωση του νοσοκομείου).
4)Τα Χριστούγεννα του 2013 μετά το μεσημέρι πήρα τα δύο μου μεγάλα παιδιά τον ……και τον …… και πήγαμε να ρίξω τροφές για να ταΐσω τα γουρούνια μου και της είπα να προσέχει το μικρό μας παιδί τον ……, γιατί η μητέρα μου πήγε να κοιμηθεί, επειδή ήταν κουρασμένη, εκείνη όμως, όπως διαπίστωσα, όταν γύρισα μετά από μια ώρα περίπου, είχε δέσει με ένα σχοινί το δεξί πόδι του μικρού μας γιου ……. στην κούνια του και το κρατούσε δεμένο, παρά το ότι το παιδί έκλαιγε γοερά, ενώ αυτή κοιμόταν στον καναπέ του σαλονιού, για να μην την ενοχλεί και όταν την ξύπνησα και την ρώτησα, «γιατί φέρεσαι έτσι στον …….;», μου απάντησε, «το έκανα για να τον τιμωρήσω γιατί δεν με άκουγε».
5)Στις 22-2-2014 το απόγευμα, ημέρα Σάββατο, έκανα μπάνιο τα παιδιά μου με την βοήθεια της μάνας μου για να είναι καθαρά για την επόμενη μέρα Κυριακή που θα πηγαίναμε στην Εκκλησία. Πρώτος έκανε μπάνιο ο ….., μετά ο ….. και βρισκόμαστε στο τελευταίο μου παιδί τον …... Με βοηθούσε η μητέρα μου για να τον πλύνω και να τον καθαρίσω, σε κάποια στιγμή κάτι έπαθε το πιεστικό και φώναξα στην μηνυόμενη, να έρθει από το δωμάτιο όπου ήταν, να βοηθήσει, για να δω τι συμβαίνει με το πιεστικό. Αυτή ήρθε με δυσφορία και απροθυμία και εγώ πήγα και έφτιαξα την βλάβη και γύρισα σε 2-3 λεπτά, οπότε είδα τον ……. να γυρίζει την χειρολαβή της βρύσης του μπάνιου πέρα δώθε, ζεστό-κρύο, ενώ η μάνα μου τον έπλενε στα κάτω σημεία και αυτή, αντί να προσέχει τις κινήσεις του παιδιού το άφησε να πιάνει την χειρολαβή και να την έχει γυρίσει αριστερά στο ζεστό το οποίο, αν δεν προλάβαινα, θα είχε τρέξει και θα είχε κάψει το παιδί προκαλώντας του σωματικές βλάβες (εγκαύματα). Μάλιστα, όταν την παρατήρησα, γιατί δεν πρόσεξε το παιδί, μου απάντησε «ας το πρόσεχε η μάνα σου, παλιάνθρωπε όλο παρατηρήσεις μου κάνεις».
6)Στις 25-3-2014 τα παιδιά μου, … και …. ξύπνησαν λίγο πιο πρωί και πήγαν κατευθείαν στο σαλόνι και έπαιζαν με τα παιχνίδια τους. Τους είπα να έρθουν να πιουν το γάλα τους, αρνήθηκαν, τα ρώτησα θέλετε να το πιείτε αργότερα και μου είπαν ναι και εγώ συμφώνησα. Η εγκαλούμενη όμως η οποία περνούσε εκείνη τη στιγμή από δίπλα τους, ακούγοντας τι έχει συμβεί, πήρε πάνω από τον πάγκο της κουζίνας ένα ξύλινο σφυρί, το οποίο έχουμε για να χτυπάμε τις μπριζόλες και τα σνίτσελ να αφρατέψουν και άρχισε, να χτυπά με αυτό στο κεφάλι, πότε το ένα και πότε το άλλο προξενώντας τους σωματικές βλάβες. Της φώναξα εγώ και η μάνα μου που ήταν παρούσα, δεν ντρέπεσαι που χτυπάς τα παιδιά και αμέσως έτρεξα πάνω της, της πήρα το σφυρί από το χέρι λέγοντας της, ότι με τα χτυπήματα μπορεί τα παιδιά να πάθουν κάτι σοβαρό στο κεφάλι και να μείνουν ανάπηρα και αυτή μου είπε, ακόμα και να πάθουν δεν την ενδιαφέρει, δικά σας είναι τα παιδιά, εσύ μου είχες δηλώσει από την αρχή, πως θέλεις μόνο παιδιά μαζί μου, είσαι ένας πονηρός παλιάνθρωπος, αλλά θα δεις τι θα σου κάνω εγώ.
7)Την 27-4-2014 Κυριακή του Θωμά η αναφερόμενη, είπε στον γιο μας ….. «να μην πηγαινοέρχεται μέσα έξω στο σπίτι, γιατί το λερώνει με τα παπούτσια του που είχε πάει στο κήπο, αυτός δεν άκουγε και τότε τον χτύπησε με τα χέρια της στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος του, του τράβαγε το αυτί, προξενώντας του σωματική βλάβη, θέλοντας δήθεν με τον τρόπο αυτό να το συνετίσει, οπότε το παιδί κλαίγοντας ήρθε στην αγκαλιά μου κλαίγοντας. Αμέσως της είπα, «να προσέχεις την συμπεριφορά σου στα παιδιά, θέλουν συμβουλές και νουθεσίες και όχι βίαιες πράξεις, χτυπήματα κλπ» και αυτή μου απάντησε «θα σε φτιάξω εγώ, θα δεις, τι θα σου κάνω παλιοαλήτη».
8)Στις 21-5-2014, του Αγίου Κωνσταντίνου το μεσημέρι, η μητέρα μου έφτιαξε φαγητό για να φάμε και έστρωσε το τραπέζι και έφερε τα φαγητά για να φάμε, είπα στην εγκαλούμενη, φώναξε τον …. και τον ….. που έπαιζαν έξω στην βεράντα του σπιτιού να φάμε, καθόσον τον μικρό τον ….. τον είχα στην αγκαλιά μου και τον τάιζα. Ο ….. και ο …. δεν συμμορφώθηκαν και δεν ερχόντουσαν επειδή δεν ήθελαν προφανώς να φάνε, οπότε η εγκαλούμενη πήρε από τον πάγκο της κουζίνας τον παραπάνω πλάστη 70 εκατοστών μήκους περίπου και πάχους 4εκ. περίπου, πήγε στην βεράντα και άρχισε να τα χτυπά στον πισινό και στα πόδια, προξενώντας τους σωματικές βλάβες.
Σημειωτέον, ότι σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις που άσκησε παράνομη βία, έβριζε με διάφορες φράσεις τα παιδιά μας, παλιόπαιδα, βρωμόπαιδα, να πεθάνετε, δεν σας θέλω, δεν είστε δικά μου παιδιά, δεν σας αγαπάω, θα σας αφήσω και θα φύγω και άλλα πολλά στα Αλβανικά σε πολύ έντονο ύφος τα οποία φυσικά δεν καταλάβαινα, ενώ με το παραμικρό τα έβριζε και τα απειλούσε με το παραπάνω φρασεολόγιο, με αποτέλεσμα να τους προξενεί με τον τρόπο αυτό ψυχικά τραύματα.
Αυτές είναι ενδεικτικά οι περιπτώσεις εξακολουθητικής αλόγιστης και αναίτιας βίας κατά των ανήλικων τέκνων μας η οποία τους προκάλεσε ελαφρές κακώσεις της υγείας τους, με την έννοια του εδαφίου β' της διάταξης του άρθρου 4 του Ν. 3500/2006 και ενδεχόμενα θα μπορούσε να τους προκαλέσει και κίνδυνο για τη ζωή τους ή βαριά σωματική βλάβη (τα χτυπήματα με τον πλάστη στο κεφάλι), αλλά και παραμέλησης της εποπτείας τους και έκθεσης τους σε κίνδυνο της υγείας τους (κίνδυνος πρόκλησης εγκαυμάτων από το ζεστό νερό) κλπ., καθόσον και άλλες φορές συμπεριφέρθηκε έτσι στα παιδιά μας, όπως τα τσιμπούσε με τα νύχια της όπου υπήρχε μαλακό δέρμα, τα χτυπούσε μπουνιές στο κεφάλι και χαστούκια, τα έβριζε και ασκούσε έντονη ψυχολογική βία σε βάρος τους χωρίς λόγο, αν δεν έκαναν αυτό που τους ζητούσε, αλλά δυστυχώς αυτή την στιγμή, δεν μπορώ να συγκεκριμενοποιήσω τα περιστατικά αυτά, λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκομαι, μετά τα όσα έκανε σε βάρος μου και σε βάρος των παιδιών μας και για το λόγο αυτό ρητά επιφυλάσσομαι να επανέλθω.»
το σφυρί με το οποίο χτυπούσε η "μάνα"
τα παιδιά μου στο κεφάλι

ο πλάστης με το οποίο χτυπούσε η "μάνα" τα παιδιά μου 

Η εισαγγελέας Ι.Κ δυσφόρησε όταν παρέλαβε την μήνυση αυτή και έκανε την εξής παραγγελία:
1)         Για τις σωματικές βλάβες που αναφέρονται στην μήνυση και τις απειλές να μας γνωρίσει για ποιο λόγο η μηνυομένη αφού παρέβαινε τα καθήκοντα της και δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθεί στο λειτούργημα της δεν στράφηκε αστικά εναντίον της εγκαλούμενης ή δεν άσκησε τα εκ του άρθρου 1532_ΑΚ δικαιώματα του.
2)         Να προσκομίσει έγγραφα του νοσοκομείου ….. μετά των παραπεμπτικών του …. και του …….., τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων του ιδίου και της αντιδίκου, προσωρινής διαταγής και τυχόν αποφάσεις που εκδόθηκαν.
3)         Καταθέσεις μαρτύρων του μηνυτή, επισυναφθούν στην παρούσα, αντίγραφα όλων των ποινικών δικογραφιών που εκκρεμούν, μεταξύ εγκαλούντος και εγκαλούμενης, σχετικά κατηγορητήρια που εκκρεμούν και βεβαιώσεις πορείας αυτών.
4)         Τέλος να λάβετε εξηγήσεις κατ' άρθρο 31 παρ.2 ΚΠΔ εγκαλούμενης και καταθέσεις μαρτύρων που θα προτείνει.
Μόνο της Παναγίας τα μάτια δεν ζήτησε «η έντιμη και αδέκαστη εισαγγελέας Ι.Κ», που φεύγοντας από την χωριατούπολη φρόντισε να ενημερώσει και τους καινούργιους. Ακόμη δεν έχουν καλέσει την αδελφή μου Β.Γ που πρότεινα για μάρτυρα και όταν κατέθεσα εγώ και η μητέρα μου όλοι εκεί μέσα μας αντιμετώπιζαν με δυσπιστία και ειρωνεία.  Η Α.Σ (προβληματική μάνα) σίγουρα θα πρότεινε μάρτυρα τον Γ.Π – παιδόφιλο και τα διάφορα τσιράκια του αρχιμανδρίτη – γέροντα Ι.Κ., εξάλλου ότι και να πούνε διορθώνεται στα πρακτικά!!!  Φαντάζομαι πως η υπόθεση θα έχει μπει στο αρχείο!!!
Η βεβαίωση του νοσοκομείου για τα χτυπήματα των παιδιών με τον πλάστη γράφει: «Βεβαιώνεται ότι όπως φαίνεται από το βιβλίο των Εκτάκτων Εξωτερικών Ιατρείων του Χειρουργικού Τομέα του Νοσοκομείου, οι ……….. και ………… του ……κάτοικοι ……. προσήλθαν στα Έκτακτα Εξωτερικά Ιατρεία της Χειρουργικής κλινικής τις κάτωθι ημερομηνίες:
•          19/05/2013 ………. με διάγνωση: κάκωση αγκώνα - Rο αγκώνα χωρίς #. (στο παραπεμπτικό γράφει και οίδημα μαλακών μορίων)
•          11/10/2013 …………  με διάγνωση: κάκωση (ΑΡ) κάτω άκρου προ 24ώρου χωρίς εικόνα #».
Η σωματική κακοποίηση του παιδιού, στο πλαίσιο ενδοοικογενειακής βίας περιλαμβάνει κάθε είδους τραυματισμό ή κάκωση, διαβαθμισμένης σοβαρότητας (από το απλό χαστούκι στο πρόσωπο μέχρι την εκ προθέσεως ανθρωποκτονία) και σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, που δεν οφείλεται σε ατύχημα και παρατηρείτε συχνότερα στο κεφάλι και στα άκρα του παιδιού, δηλαδή στα, ακάλυπτα μέρη του σώματος. Τα συνηθέστερα σωματικά τραύματα είναι οι μώλωπες, τα σημάδια από δυνατό σφίξιμο και δάγκωμα, τα εγκαύματα, το τραύματα λόγω βύθισης σε νερό, η δηλητηρίαση, τα τραύματα οστών και κλειδώσεων, τα εσωτερικά τραύματα και τα τραύματα από τράνταγμα.(Ηλέκτρα Κουτσούκου, δικηγόρος διδάκτωρ δικαίου του παιδιού)
Στις 23-9-2014 έκανα μήνυση στην Α.Σ (την μάνα), στον Γ.Π (παιδόφιλο) και στο Ι.Κ (γέροντα-παιδόφιλο) για την κακοποίηση και ασέλγεια στον μεγάλο μου γιό. Η μήνυση είναι από απομαγνητοφωνημένο βίντεο το οποίο κατατέθηκε στο οποίο μιλάει ο γιός μου:
«Η μαμά με φώναζε βλάκα και με φώναζε Αλβανό εγώ έλεγα δεν είμαι Αλβανός είμαι Έλληνας σαν τον μπαμπά μου και δεν είμαι από την Αλβανία είμαι από τον μπαμπά μου που είναι Έλληνας. Η μαμά έμαθε Αλβανικά στον ...... και μπερδεύτηκε ο ...... και δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει. Ο μπαμπάς και η μαμά, ο μπαμπάς μας φρόντιζε από εκείνη, εκείνη μας χτύπαγε όλη μέρα και δεν μας άφηνε καθόλου να κάνουμε τίποτα, ούτε να παίξουμε. Χτύπαγε έτσι (δείχνει αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι) και έτσι (δείχνει χτυπήματα στο πρόσωπο με την παλάμη) και μας τσίμπαγε έτσι μετά μας γρατζούναγε, μας χτύπαγε (δείχνει τα πόδια), μας τράβαγε τα μαλλί και τα αυτιά, μας χτύπαγε έτσι πάρα πολύ γρήγορα και εμείς πονάγαμε (κρατάει τον πλάστη και δείχνει την χρήση του στην πλάτη και στα οπίσθια), η μαμά έπαιρνε το σφυρί από το ντουλάπι και μας χτύπαγε έτσι (κρατάει το σφυρί και δείχνει πως τα χτύπαγε με αυτό στο κεφάλι, στον ώμο και στο χέρι).
Η μαμά πριν έναν καιρό ήρθε αυτός με το μουστάκι και με την κόρη του την ...... και πήραμε και τον ..... και την μαμά και πήγαμε στον γέροντα (εννοεί τον αρχιμανδρίτη Ι.Κ.στον .. Ι. Μ. .....) και σε κάτι σπίτια και μόλις πήγαμε στον γέροντα εγώ έκανα αταξίες και μου έπιανε το πουλί (και δείχνει τα απόκρυφα σημεία του) και η μαμά δεν έκανε τίποτα γιατί ήμουνα ζωηρός και μας κλείδωσε μέσα στο αμάξι και η μαμά δεν έκανε τίποτα.
Η μήνυση αυτή κρατήθηκε στα συρτάρια της εισαγγελίας Γ… 3 εβδομάδες και στις 14-10-2014 μεταβιβάστηκε στον εισαγγελέα Β……. από  εκεί μεταβιβάστηκε στην ειρηνοδίκη Α…… στις 27-10-2014 και εγώ πήγα και κατέθεσα στις 14-11-2014, δηλαδή 7 εβδομάδες αργότερα. Η γραμματέας του ειρηνοδικείου Α… μου είπε όταν με είδε «δεν πιστεύω ο γέροντας να το έκανε αυτό», είχε περάσει από εκεί ο γέροντας με τον δικηγόρο του Ε.Ν και είχε πάρει αντίγραφα πριν εγώ καταθέσω. Στην συγκεκριμένη μήνυση δεν γράφει λεπτομέρειες για τις αισχρές και ανώμαλες πράξεις του «γέροντα». Ως μάρτυρες πρότεινα την μητέρα μου, την αδελφή μου Β.Γ και την αδελφή μου Ε.Γ μοναχή, όμως μετά από μένα θα κατέθεταν οι κατηγορούμενοι που σημαίνει δεν θα καλούσαν τους μάρτυρες μου και η υπόθεση έκλεινε.
Υπήρχε και υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα, παρότι είχα κάνει μια τόσο σοβαρή μήνυση, στην οποία μιλάει το ίδιο το παιδί και βλέπουν το πρόσωπό του και ακούν την φωνή του, το σεβαστό δικαστήριο έδωσε με απόφαση ασφαλιστικών  μέτρων την επιμέλεια σε μια μάνα-τέρας, στα χέρια της οποίας τα μικρά αυτά παιδιά κινδυνεύουν θανάσιμα. Είμαστε η οικογένεια των παιδιών, ο πατέρας και η γιαγιά, τα λατρεύουμε, τα φροντίζουμε και τα προστατεύουμε. Γνωρίζουμε αυτή την μάνα-τέρας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Ξέρουμε πως συμπεριφερόταν στα παιδιά και την ψυχρότητα και σκληρότητα του χαρακτήρα της, αλλά δεν μας ακούει κανείς. Ακούνε τον κάθε ανώμαλο που θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση αλλά δεν ακούνε εμάς, δεν ακούνε ούτε το παιδί. Έχουν μόνο έναν σκοπό από την αρχή, να βουτήξουν 3 μωρά και τίποτε άλλο, γι’ αυτό δεν ακούνε, αλλιώς από την πρώτη στιγμή θα είχαν διατάξει κοινωνική και παιδοψυχιατρική έρευνα, απομακρύνοντας όμως πρώτα τον κίνδυνο από τα παιδιά αυτά. Ποιος είναι ο κίνδυνος;;; δυστυχώς η ίδια τους η μητέρα, αυτή που τα έφερε στον κόσμο. Μπορεί να
ακούγεται σκληρό, μακάρι όμως να ήταν διαφορετικά. Σκεφτείτε ότι τόσους μήνες δεν με έχει πάρει από μόνη της ένα τηλέφωνο να ρωτήσει τι κάνουν τα παιδιά. Δεν έχει πάρει την μητέρα μου, τις αδελφές μου, τους συγγενείς μου, που όσο ζούσε μαζί μας η Α.Σ τους τηλεφωνούσε για να με κατηγορεί. Όμως και τα παιδιά από ένστικτο και μόνο δεν θέλουν ούτε να ακούσουν για αυτήν, βασικά την φοβούνται.
Εάν ήθελε λοιπόν ο εισαγγελέας πραγματικά να προστατεύσει αυτά τα παιδιά, να μάθει την αλήθεια και να έχουν την παιδοψυχιατρική υποστήριξη που χρειάζονται θα φρόντιζε  ο ασκών την επιμέλεια, να μην είναι το ίδιο πρόσωπο με τον φερόμενο ως δράστη του εγκλήματος. Ο νόμος είναι σαφής: «Καινοτομία στο νέο νόμο για την ενδοοικογενειακή βία αποτελεί η ρητή διατύπωση ως προς το ότι η άσκηση σωματικής βίας στο πλαίσιο της οικογένειας δεν αποτελεί αποδεκτό παιδαγωγικό μέτρο και επιτρεπτό μέσο σωφρονισμού στο πλαίσιο της ανατροφής του παιδιού, εντασσόμενο σε εκείνα που οποία περιλαμβάνομαι στο άρθρο 1518 ΑΚ. Αντίθετα, η χρήση σωματικής βίας συνιστά κακή άσκηση της γονικής μέριμνας και επιφέρει τις αστικές συνέπειες του όρθρου 1532 ΑΚ., δηλαδή μπορεί να οδηγήσει το δικαστήριο στην αφαίρεση από τον ένα γονέα της άσκησης της γονικής μέριμνας ολικά ή μερικά και στην ανάθεση της αποκλειστικά στον άλλον ή στην ανάθεση της πραγματικής φροντίδας του τέκνου ή ακόμη και της επιμέλειας του ολικά ή μερικά σε τρίτον ή και στο διορισμό επιτρόπου. (Ηλέκτρα Κουτσούκου, δικηγόρος διδάκτωρ δικαίου του παιδιού)»
Εδώ μιλάμε μόνο για την χρήση σωματικής βίας που  ασκούσε η μητέρα πάνω στα παιδιά μου και την περιγράφει ο μεγάλος μου γιός, με κινήσεις και λέξεις σε βίντεο, με τρόπο ανατριχιαστικό. Υπάρχει βεβαίωση νοσοκομείου με χτυπήματα των παιδιών στα άκρα, υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες μέσα από την οικογένεια. Η ίδια η Α.Σ (μάνα) στις 8-9-2014 απάντησε μπροστά στους δικαστές και σε όλους μας, σε ερώτηση που της έκανε ο δικηγόρος μου Α.Μ «εάν χτυπούσε τα παιδιά», απάντησε «ναι τα χτυπούσα για να μάθουν». Ζητήσαμε τα πρακτικά και διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχε μέσα αυτή η φράση, δηλαδή έχουμε αλλοίωση πρακτικών κατ’ εξακολούθηση, όπως θα εξηγήσω σε άλλο σημείο. Θέλω να γίνει παιδοψυχιατρική έρευνα στα παιδιά, το ήθελα από την αρχή, αφού όμως πρώτα απομακρυνθεί ο κίνδυνος-μάνα από αυτά, δηλαδή της αφαιρεθεί η επιμέλεια που καταχρηστικώς της δόθηκε ενάντια στο συμφέρον των παιδιών μου !!!
Στις 20-11-2014 έκανα μήνυση στην Α.Σ (την μάνα), στον Γ.Π (παιδόφιλο) και στο Ι.Κ (γέροντα-παιδόφιλο) για κακοποίηση και ασέλγεια στον μεγάλο μου γιό. Η μήνυση είναι από απομαγνητοφωνημένο βίντεο το οποίο κατατέθηκε στο οποίο μιλάει ο γιός μου, περιγράφει λεπτομερώς την 10-7-2014:
Το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα την 10-7-2014 και περί ώρα 18:00, η σύζυγος μου και μητέρα των ανηλίκων τέκνων μας, πήρε κρυφά τα δύο από τα τρία ανήλικα τέκνα μας … και ….., από το σπίτι στην ……….. και στη συνέχεια, τα μετέφερε συνοδευόμενη από τον δεύτερο κατηγορούμενο, ο οποίος προς τον σκοπό αυτό, διέθεσε και το ΙΧΕ αυτοκίνητο του.
Στη μονή, όπου βρέθηκαν τ' ανήλικα τέκνα μου, οι δύο πρώτοι των κατηγορουμένων, υπό την ανοχή της τρίτης, επιχείρησαν και εν μέρει πέτυχαν, ν' ασελγήσουν, προβαίνοντας σε πράξεις ασέλγειας, σε βάρος του ανηλίκου τέκνου μου ……………, ηλικίας 5 ετών, ο οποίος, όταν τελικά επέστρεψαν στο σπίτι αργά τα μεσάνυχτα, ήταν ανήσυχος και νευρικός.
Έτσι με τον καιρό, ο μικρός άρχισε να μου μιλά για τα γεγονότα εκείνα και συγκεκριμένα, πρόσφατα μου ανέφερε τα εξής:
«Το καλοκαίρι που μας πήγανε στον γέροντα, ο γέροντας με φίλησε στο στόμα και εγώ τον κλώτσησα και η μαμά με μάλωσε και με χτύπησε, μετά με κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο με παιχνίδια πρώτα με την ........ και μετά μόνο μου και ήρθε ο γέροντας και μου βγάζε τη γλώσσα και μου έπιανε το πουλάκι και μου βάζε το δάκτυλο του στον ποπό μου και εγώ φώναξα βοήθεια και ήρθε ο ψηλός με το μουστάκι με κοπάνησε στο κεφάλι και με κλείδωσε στο αμάξι, μετά από ώρα ήρθε πάλι ο ψηλός με το μουστάκι στο αμάξι και εγώ...και μου έπιανε το πουλάκι και έβγαλε το δικό του πουλί έξω να μου το βάλει στο στόμα και εγώ φώναξα βοήθεια και βγήκα από το αμάξι και κρύφτηκα από κάτω και μετά ήρθε η μαμά με μάλωσε να βγω από το αμάξι και μετά με μάλωσε η μαμά να μην τα πω αυτά σε κανέναν γιατί θα με σκοτώσουν στο ξύλο».
Από τα παραπάνω λεγόμενα του τέκνου μου ...., προκύπτει, ότι ο ..., έπεσε θύμα ασέλγειας, από τους δύο πρώτους των κατηγορουμένων, ενώ η Τρίτη που ήταν παρούσα, δεν φρόντισε να το αποτρέψει.
Δεν γνωρίζω την πορεία αυτής της μήνυσης, πάντως ανατέθηκε στον ίδιο εισαγγελέα που επιδιώκει να βάλει την 2η μήνυση στο αρχείο. Ο νόμος είναι σαφής:
«Ενισχυμένη προστασία προς το ανήλικο θύμα ασελγούς πράξης διασφαλίζει το άρθρο 24 του Ν 3500/2006, ο οποίο μεταρρυθμίζει το άρθρο 342 ΠΚ και μετατρέπει από πλημμέλημα σε κακούργημα το αδίκημα της «κατάχρησης ανηλίκων οι ασέλγεια», με επιβαρυντική περίσταση, προφανώς λόγω της ένταξης του ανηλίκου σε περισσότερα κοινωνικά περιβάλλοντα, την τέλεση του από πρόσωπο που τελεί σε σχέση εμπιστοσύνης με τον ανήλικο (τους οικείους του, πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο, φίλο του ίδιου ή της οικογένειας, εκπαιδευτικό, παιδαγωγό, γυμναστή ή άλλο πρόσωπο που του παραδίδει μαθήματα, πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του, κληρικό με τον οποίο έχει πνευματική σχέση, ψυχολόγο, ιατρό, νοσοκόμο ή άλλο ειδικό επιστήμονα). (Ηλέκτρα Κουτσούκου, δικηγόρος διδάκτωρ δικαίου του παιδιού)»
Υπάρχει ο νόμος που μπορεί να προστατεύσει αυτά τα παιδιά, κάποιος δάκτυλος όμως επεμβαίνει και φροντίζει η υπόθεση αυτή να μένει καταχωνιασμένη και να μην ακουστεί ποτέ σε αίθουσα δικαστηρίου. Ο γέροντας Ι.Κ έχει δύναμη και πολλά πνευματικοπαίδια ακόμα και ανώτατους δικαστικούς όπως τον Β.Ν, που έχουν πολλούς γνωστούς, φίλους και συγγενείς, γνωρίζει δεσποτάδες, γνωρίζει πολιτικά πρόσωπα, ψήφιζε Ν.Δ, τους μάζευε πολλά ψηφαλάκια και αυτοί φυσικά θα τον υπερασπιστούν. Παρουσιάζει τον εαυτό του ως συκοφαντημένο από έναν τρελό που βούτηξε τα παιδιά από μια δύστυχη, φτωχιά, ΞΕΝΗ μητέρα που αυτός βοηθάει. Το «άγιο» παρουσιαστικό του τους πείθει όλους, δεν έχουν όμως ακούσει τον γιό μου που λέει πως ασέλγησε πάνω του. Τόσα χρόνια ο άθλιος αυτός «γέροντας» είναι υπεράνω υποψίας και κανείς δεν τόλμησε να τα βάλει με αυτόν, εγώ όμως τολμώ και έχω την αλήθεια με το μέρος μου!!!!!!  Ας επανέλθουμε όμως στον νόμο:
«Ενισχυτική για την προστασία του ανήλικου θύματος, στο πλαίσιο του νέου νομικού οπλοστασίου, είναι η διάταξη που προβλέπει την απομάκρυνση του δράστη από το περιβάλλον του ανήλικου θύματος  αν κριθεί αναγκαίο, μετά από σχετική διαταγή του Εισαγγελέα, του ανακριτή ή του δικαστηρίου, την απομάκρυνση του θύματος και την προσωρινή διαμονή του σε προστατευόμενο περιβάλλον και την απαγόρευση της επικοινωνίας μεταξύ του ανήλικου θύματος και του δράστη. Η απομάκρυνση του δράστη από την οικογενειακή εστία δεν αποτελεί καινοτομία για τα ελληνικά νομικά δεδομένα, καθώς προβλέπεται τόσο ως ασφαλιστικό μέτρο στην πολιτική δίκη όσο και ως περιοριστικός όρος στην ποινική δίκη. Πρωτοποριακό και ορθό μέτρο συνιστά, ωστόσο, η παραμονή του θύματος σε προστατευόμενο περιβάλλον, καθώς αποφεύγεται η καθημερινή επαφή του με το δράστη και η συνάντηση μαζί του, η οποία προκαλεί αναμφίβολα ψυχική αναστάτωση στο ανήλικο θύμα. (Ηλέκτρα Κουτσούκου, δικηγόρος διδάκτωρ δικαίου του παιδιού)»
Στην δική μου υπόθεση συμβαίνει το κατεξοχήν παράδοξο, αντί οι εντιμότατοι εισαγγελείς και δικαστές να απομακρύνουν τους δράστες από τα παιδιά μου, επιδίωξαν με κάθε τρόπο το αντίθετο, να δώσουν τα παιδιά μου σε αυτούς που τα κακοποίησαν και ασέλγησαν πάνω τους, παρότι γνώριζαν.
Εάν αμφέβαλλαν
Γιατί ενώ ζητήσαμε αρνήθηκαν την κατάθεση του παιδιού στις 27-8-2014 κατά την συζήτηση της προσωρινής διαταγής, να δουν ιδίοις όμμασι πως φοβάται το παιδί την μητέρα του;
 Γιατί απέρριψαν την κοινωνική έρευνα που ζήτησα;
 Γιατί δεν διέταξαν παιδοψυχιατρική έρευνα πριν βγάλουν οποιαδήποτε απόφαση επιμέλειας;;
 Ότι και να ισχυρίζονται για μένα ποτέ και από κανέναν δεν ειπώθηκε ότι εγώ ή μέλος της οικογένειας μου κακοποιήσαμε ή φερθήκαμε έστω και μια στιγμή άσχημα στα 3 αγγελούδια μου. Τα παιδιά μας λατρεύουν γιατί τα λατρεύουμε, νιώθουν ασφάλεια, στοργή και φροντίδα γιατί τους την παρέχω. Δυστυχώς δεν είναι όλες οι μητέρες καλές υπάρχουν και μάνες-τέρατα ενδεικτικά αναφέρω τα παρακάτω:
Ο κατάλογος είναι πολύ μακρύς με μανάδες-τέρατα και θα πρέπει να λαμβάνεται υπ’ όψιν όταν υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες μέσα από την οικογένεια. Να μην υπάρχει ρατσισμός και προκατάληψη στον πατέρα ενώ να θεωρείτε η κάθε μάνα ως η πλέον κατάλληλη για την ανατροφή των παιδιών της ακόμα και όταν δεν είναι, μόνο και μόνο γιατί είναι «μάνα». Η λέξη αυτή δεν σημαίνει τίποτα στην αποστασιοποιημένη μάνα, που είναι ψυχρή και σκληρή με τα παιδιά της, είναι τουναντίον μια επικίνδυνη κατάσταση για την ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών.
Ας δούμε τώρα τις αποφάσεις των σεβαστών δικαστών σε μηνύσεις που μου έκανε η Α.Σ για παραβίαση αποφάσεων Άρθρο 232Α και αρπαγή ανηλίκου 324 ΠΚ:
1) Στις 26-7-2014 κατά την διάρκεια αυτοφώρου με κατηγορούμενη την Α.Σ, χωρίς αίτημα δικό της και χωρίς να δικάζεται το θέμα των παιδιών η δικαστής Κ.Λ βγάζει απόφαση τα παιδιά μου να μετοικήσουν στο σπίτι του «αξιόπιστου μάρτυρα Γ.Π» όπου διέμενε η μητέρα. Εγώ δεν έδωσα τα παιδιά και το «κύκλωμα» συμβούλεψε την Α.Σ να μου κάνει μήνυση για παραβίαση δικαστικής απόφασης  Άρθρο 232 Α. Το  δικαστήριο έγινε στις 8-9-2014, στην πραγματικότητα θα έπρεπε να έχω αθωωθεί χωρίς να γίνει καμιά συζήτηση και καταθέσεις, παρόλα αυτά έγινε με σκοπό ο δικηγόρος μου Α.Μ να προσκομίσει στο δικαστήριο και επομένως στους αντιδίκους τα σχετικά μου.
Η απόφαση έχει ως εξής: «ΣΚΕΠΤΙΚΟ Από τα έγγραφα που διαβάστηκαν στο ακροατήριο, τη χωρίς όρκο κατάθεση της πολιτικώς ενάγουσας, την ένορκη κατάθεση της μάρτυρος υπεράσπισης και την απολογία του κατηγορουμένου, αποδείχθηκε ότι με την υπ’ αριθμ. 717/26.7.2014 (εσφαλμένα αναγράφεται στο κατηγορητήριο 719/26.7.2014) μη οριστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου ….. (αυτόφωρη διαδικασία) αναβλήθηκε η εκδίκαση της κατηγορίας ενδοοικογενειακής απειλής με κατηγορούμενη την νυν πολιτικώς ενάγουσα και επιβλήθηκε περιοριστικός όρος με περιεχόμενο «Επιβάλλει περιοριστικό όρο μετοίκησης κατηγορουμένης από συζυγική οικία μετά των τέκνων της και διατάσσει την παραμονή τους έως τη μετ' αναβολή δικάσιμο στην οικία Γ.Π. του .., στις εργατικές κατοικίες …..». Από την επισκόπηση του άνω περιοριστικού όρου που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της προαναφερθείσης απόφασης συνάγεται ότι καμία πράξη ή παράλειψη δεν απευθύνθηκε από το Δικαστήριο προς τον κατηγορούμενο αλλά αντιθέτως μόνο προς την νυν πολιτικώς ενάγουσα. Επομένως, εφόσον δεν υποχρεώθηκε δικαστικώς ο κατηγορούμενος σε πράξη ή παράλειψη, δεν νοείται παραβίαση της σχετικής απόφασης και για το λόγο αυτό πρέπει να κηρυχθεί αθώος.
ΠΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΔΙΚΑΖΕΙ με παρόντα τον κατηγορούμενο Ν.Γ. του .. κάτοικο .…..
ΚΗΡΥΣΣΕΙ τον κατηγορούμενο ΑΘΩΟ του ότι στην ……, την 26-7-2014. με πρόθεση δεν συμμορφώθηκε στη διάταξη της υπ’ αριθμ. 717/26-7-2014 απόφασης του Μονομελούς Πλημ/κείου ……, η οποία διέταξε την μετοίκηση της κατηγορουμένης και των ανηλίκων τέκνων της από τη συζυγική οικία και παραμονή αυτών έως την μετά αναβολή δικάσιμο της υπόθεσης (ήτοι 28-7-2014) στην οικία του Γ.Π. του .., στις εργατικές κατοικίες ….. και συγκεκριμένα στον ως άνω τόπο και χρόνο δεν παρέδωσε τα ανήλικα τέκνα του στην παθούσα και μητέρα του, Α.Σ του ….., προκειμένου να εκτελεσθεί η ως άνω απόφαση, αλλά αντίθετα πήρε τα ανήλικα παιδιά και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση».
Πλημμελειοδίκης η Σ.Ν και Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών η Ι.Κ. Η Σ.Ν έβγαλε την προσωρινή διαταγή στις 27-8-2014, που βασίστηκε στην προηγούμενη απόφαση της 26-7-2014 και αποφασίζει τα παιδιά μου να μετοικήσουν στο σπίτι του «αξιόπιστου μάρτυρα-παιδόφιλου Γ.Π» όπου διέμενε η μητέρα. Η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών η Ι.Κ στις 28-7-2014 αρνήθηκε να δικάσει την υπόθεση της απειλής και του ξυλοδαρμού μου και από έδρας ρώτησε τον αστυνομικό «αν έχει κάνει μήνυση η Α.Σ εναντίον μου;» και πρόσθεσε «καλύτερα αυτές οι υποθέσεις να δικαστούν μαζί». Μάλιστα χώρισε την απειλή από τον ξυλοδαρμό και αναγκάστηκα να κάνω ξεχωριστές μηνύσεις. Είναι η ίδια που την κατηγορούμενη για απειλή αδελφή της  Α.Σ (μάνας) την μετέτρεψε σε (μη αυτόπτη) μάρτυρα υπεράσπισης.  Αρνήθηκε την διενέργεια κοινωνικής έρευνας που ζήτησα με αίτησή μου στις 8-8-2014. Γιατί τα έκανε όλα αυτά;; μα φυσικά για να εκδώσουν την προσωρινή διαταγή, άφησε σε εκκρεμότητα την μήνυσή μου για ενδοοικογενειακή βία και την εγκατάλειψη συζυγικής στέγης της Α.Σ την μετέτρεψαν σε μετοίκηση.  Επιπλέον η αξιοσέβαστη και εντιμότατη Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ι.Κ στις 8-9-2014 που έγινε το παραπάνω δικαστήριο και ΑΘΩΘΗΚΑ, φρόντισε να διατάξει να με συλλάβουν μέσα στα δικαστήρια και να δικάζομαι ως κρατούμενος. Μάλιστα μου απήγγειλε 2 νέες κατηγορίες για το ίδιο αδίκημα: «ΘΕΜΑ: « Αποστολή συνοδείας » ΣΧΕΤ.   : α. υπ' αριθ. Β2014 / 1390   από    02-09-2014 παραγγελία σας  1.- Σε εκτέλεση παραπάνω σχετικής σας αποστέλλεται με συνοδεία Αστυνομικών της Υπηρεσίας μας ο Γ.Ν. του .. .. , κατηγορούμενος για παραβίαση άρθρων 232Α Π.Κ «παραβίαση δικαστικής απόφασης » , 324 Π.Κ « Αρπαγή Ανηλίκων » Ειδικότερα αναφέρεται ότι : Την 08-09-2014 και ώρα 09:30' στα Γιαννιτσά-Πέλλας συνελήφθη ο ανωτέρω κατηγορούμενος.
2) η Α.Σ (μάνα) στις 2-9-2014 ενώπιον της εισαγγελέως πρωτοδικών …..Ι.Κ κατέθεσε 6σέλιδη έγκληση που υπογράφει η ίδια. Εδώ έχουμε τα εξής παράδοξα: α) πως γίνεται μια αναλφάβητη να καταθέτει 6σέλιδη μήνυση;; μπόρεσε να την διαβάσει και εάν της την διάβασε κάποιος άλλος κατάλαβε το περιεχόμενο της έγκλησης;; β) την κατέθεσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος και πλήρωσε 160€, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το ποσόν η αμοιβή του δικηγόρου. Που βρήκε τα λεφτά η άπορη Α.Σ;;; ποιοί είναι οι χορηγοί της;; σε τι αποσκοπούν;; από πότε γέροντες και μοναστήρια προσλαμβάνουν δικηγόρους για δικαστικές υποθέσεις;; γ) στην 5η σελίδα γράφει η εν λόγω έγκληση: «ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΜΗΝΥΩ Τον Ν.Γ. του …, κατοίκου …… και ζητώ την ποινική του δίωξη, καθώς και τη σύλληψη του με τη αυτόφωρη διαδικασία και τη νόμιμη τιμωρία του, λόγω μη συμμόρφωσης του στην ως άνω Προσωρινή Διαταγή και στην άρνηση του να παραδώσει τα παιδιά ενώ του ζητήθηκε, όπως προαναφέρθηκε». Η αξιοσέβαστη όμως Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ι.Κ που σκέφτηκε σύμφωνα με τον νόμο και αποφάσισε πριν πάρει προαγωγή και αλλάξει πόλη να μου ασκήσει διπλή ποινική δίωξη για το ίδιο αδίκημα. Πως λέγεται αυτό;;; “ne bis in idem” ή εκκρεμοδικία;;; Μήπως υπήρχε και υπάρχει μεροληπτική εις βάρος μου συμπεριφορά;; Διαβάζουμε στο περιοδικό  ποινική δικαιοσύνη: «Ποινική δίωξη. Σε περίπτωση εκκρεμοδικίας, απαράδεκτη κηρύσσεται κατ’ αρχήν η επιγενόμενη ποινική δίωξη, εκτός εάν η προηγηθείσα είναι για κάποιον λόγο άκυρη ή βρίσκεται διαδικαστικά σε μεταγενέστερο στάδιο. ΣυμβΠλημΑθ 488/2010 ΠοινΧρ 6/2011, 467». Γνωρίζοντας ότι μου ασκείται διπλή ποινική δίωξη και θα υπάρχει πρόβλημα ανέβαλαν το αυτόφωρο για την παραβίαση δικαστικής απόφασης για τις 24-11-2014 και με δίκασαν για αρπαγή για να προχωρήσει πιο γρήγορα και να βρίσκεται διαδικαστικά σε μεταγενέστερο στάδιο. Στις 24-11-2014 με ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Λ. (που έβγαλε την παράνομη απόφαση στις 26-7-2014) και ΑΝΤ/ΛΕΑΣ ο Ν. Χ., που αντικατέστησε επάξια την Ι.Κ και φάνηκε πλήρως ενημερωμένος για την «οικογενειακή μου υπόθεση», και το δικαστήριο: «ΚΗΡΥΣΣΕΙ τον παραπάνω κατηγορούμενο αθώο για την πράξη της παραβίασης δικαστικής απόφασης, πράξεως που τελέστηκε στην Αγροσυκιά στις 8-9-2014».
3) Στις 8-9-2014 η εντιμότατη εισαγγελέας Ι.Κ μου άσκησε ποινική δίωξη για «Αρπαγή ανηλίκου από ανιόντα». «Κατηγορείται ως υπαίτιος του ότι: Στην ….., στις 29 Αυγούστου 2014, ενώ ήταν πατέρας των ανήλικων (δηλαδή τώρα δεν είμαι;;;), αφαίρεσε αυτά από τη μητέρα τους, στην οποία ανατέθηκε προσωρινά η επιμέλεια τους με βάση την από 28-8-2014 προσωρινή διαταγή (αρθρ.691 ΚΠολΔ) του Μονομελούς Πρωτοδικείου …., χωρίς τη θέληση της παθούσας και ενώ αυτός δεν δικαιούταν να έχει δικαίωμα επικοινωνίας με αυτά και συγκεκριμένα παρέλειψε να τα παραδώσει στην παθούσα τόσο μετά την έκδοση, όσο και μετά την κοινοποίηση προς αυτόν της ανωτέρω προσωρινής διαταγής, ενώ όφειλε να συμμορφωθεί προς το περιεχόμενο της, έκτοτε δε τα κατακρατά σε άγνωστο στον παθούσα τόπο έως σήμερα, με αποτέλεσμα η τελευταία να στερείται της δυνατότητας ανατροφής και επίβλεψης τους». Εδώ πραγματικά εκφράστηκε όλο το μένος τους εναντίον μου, η προκατάληψή τους και το άδικο της ποινικής μου δίωξης. Για να τα δούμε πιο προσεκτικά τα γεγονότα:
α) «στις 29 Αυγούστου 2014, ενώ ήταν πατέρας των ανήλικων αφαίρεσε αυτά από τη μητέρα τους, στην οποία ανατέθηκε προσωρινά η επιμέλεια τους». Εδώ έχει χαθεί η κοινή λογική, δεν αφαιρείς ποτέ κάτι το οποίο έχεις εσύ από κάποιον που δεν το έχει. Τα  παιδιά τα είχα και τα έχω εγώ. Δεν τα αφαίρεσα από την μητέρα, γιατί η μητέρα απλά τα εγκατέλειψε στις 25-7-2014 και δεν υπάρχει δικαιολογία για την πράξη της αυτή. Εγώ δεν ήμουν στο σπίτι, σηκώθηκε και έφυγε, άφησε τον 18μηνο γιό μας χεσμένο μέσα στην κούνια, τον τρίχρονο γιό μας έξω στην αυλή μόνο του, και τον πεντάχρονο γιό μας σε ένα άλλο σπίτι δίπλα με την γιαγιά. Η πράξη της αυτή εξέθεσε σε κίνδυνο  3 ανήλικα παιδιά και δεν ήταν η πρώτη φορά που το είχε κάνει. Είπε ότι έφυγε επειδή την είχα χτυπήσει στις 20-7-2014 και έφυγε στις 25-7-2014 την ημέρα που με χτύπησα στο πρόσωπο την ώρα που κοιμόμουνα. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.
 β) «έκτοτε δε τα κατακρατά σε άγνωστο στον παθούσα τόπο έως σήμερα». Είναι δυνατόν το πατρικό σπίτι των παιδιών και μέχρι πρότινος σπίτι της Α.Σ (μάνας) να είναι άγνωστος τόπος για την παθούσα;;  Τα παιδιά δεν μετακινηθήκαν από το σπίτι τους  ποτέ. Τα πήγα λίγο να ξεσκάσουν και να κάνουν μερικά μπάνια όπως όλος ο κόσμος. Το να πας μια ολιγοήμερη εκδρομή και να επιστρέψεις στο σπίτι σου δεν σημαίνει ότι εξαφανίστηκες!!!!!! Μήπως είχαν βάλει ανθρώπους να παρακολουθούν για να βουτήξουν τα παιδιά από το σπίτι τους και τους χάλασαν τα σχέδια;;;
γ) «και συγκεκριμένα παρέλειψε να τα παραδώσει στην παθούσα τόσο μετά την έκδοση, όσο και μετά την κοινοποίηση προς αυτόν της ανωτέρω προσωρινής διαταγής, ενώ όφειλε να συμμορφωθεί προς το περιεχόμενο της». Φάσκει και αντιφάσκει η κα εισαγγελέας, από τη μια λέει ότι τα αφαίρεσα από την μητέρα και από την άλλη ότι παρέλειψα να της τα παραδώσω. Ή το ένα ή το άλλο συμβαίνει και φυσικά είναι το δεύτερο «δεν τα έδωσα γιατί είχα πολύ σοβαρούς λόγους να το κάνω αυτό και όχι γιατί δεν σεβάστηκα το δικαστήριο. Το δικαστήριο και τους νόμους δεν τους σεβάστηκαν αυτοί που έχουν καθήκον και υποχρέωση να τους υπηρετούν. Τι άλλο λέει η σεβαστή και κατά το νόμο σκεπτόμενη εισαγγελέας Ι.Κ;;; «ενώ όφειλε να συμμορφωθεί προς το περιεχόμενο της προσωρινής διαταγής»!!!! Τι σημαίνει αυτό;;; τι άλλο εκτός από παραβίαση δικαστικής απόφασης!!!!!!
Δυστυχώς και ο 2ος δικηγόρος που έβαλα ο Α.Μ πουλήθηκε στη άλλη πλευρά και έκανε την κότα στο δικαστήριο, γιατί είχαν όλα προαποφασισθεί. Στις 10-9-2014 έγινε το δικαστήριο και παραθέτω το σκεπτικό της απόφασης: «ΣΚΕΠΤΙΚΟ Επειδή η πράξη για την οποία κηρύχθηκε ένοχος ο κατηγορούμενος προβλέπεται    και τιμωρείται   σύμφωνα   με   τα   άρθρα:      1,   14,   15,   17,   18β,   26   παρ.   1α,   27§1,   51, 53, 57, 79, 324§2α , 1αΠ.Κ.
Επειδή το Δικαστήριο για την επιμέτρηση των ποινών που θα εφαρμόσει σύμφωνα με το διατακτικό, μέσα στα όρια που διαγράφονται με τα παραπάνω άρθρα, λαμβάνει υπόψη αφενός τη βαρύτητα του εγκλήματος που τελέσθηκε και αφετέρου την προσωπικότητα του καταδικασθέντα. Για την εκτίμηση της βαρύτητας του εγκλήματος το Δικαστήριο αποβλέπει α) στη βλάβη που επήλθε από το έγκλημα και στον κίνδυνο που προκλήθηκε από αυτό β) στη φύση, το είδος και το αντικείμενο του εγκλήματος, καθώς επίσης σε όλες τις περιστάσεις χρόνου, τόπου, μέσων και τρόπου που συνόδευσαν την προπαρασκευή και την τέλεση του και γ) στην ένταση του δόλου (ή τον βαθμό της αμέλειας) του υπαιτίου. Για την εκτίμηση της προσωπικότητας του καταδικασθέντα το Δικαστήριο αποβλέπει, ενδεικτικά στο βαθμό της εγκληματικής διάθεσης του ενόχου που εκδηλώθηκε κατά την πράξη του και για την ακριβή διάγνωση αυτής α) στα αίτια από τα οποία ωθήθηκε προς τέλεση του εγκλήματος, στην αφορμή που δόθηκε και το σκοπό τον οποίο επεδίωξε β) στο χαρακτήρα του και στο βαθμό της ανάπτυξης του γ) στις ατομικές και κοινωνικές περιστάσεις και τον προηγούμενο βίο του και δ) στην κατά και μετά την πράξη διαγωγή της ενδεικτικά δε, στη μετάνοια που επέδειξε και την προθυμία για ανόρθωση των συνεπειών της πράξης του.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ τον κατηγορούμενο    που κηρύχθηκε ένοχος σε φυλάκιση τριών (3) ετών.
Ας τα δούμε ένα προς ένα λοιπόν:
α) στη βλάβη που επήλθε από το έγκλημα και στον κίνδυνο που προκλήθηκε από αυτό. Προφανώς ως βλάβη δεν εννοεί τα παιδιά μου, αλλά τα θέλω του εντολέα της και τα συμφέροντα που εξυπηρέτησε η «αδέκαστος κριτής». Συ οίδας κα εισαγγελέα Ι.Κ και εις ανώτερα!!!!
β) «στη φύση, το είδος και το αντικείμενο του εγκλήματος, καθώς επίσης σε όλες τις περιστάσεις χρόνου, τόπου, μέσων και τρόπου που συνόδευσαν την προπαρασκευή και την τέλεση του». Έχουμε έναν πατέρα που προστατεύει τα παιδιά του από «κύκλωμα παιδόφιλων» και από μια μητέρα που τα εγκατέλειψε και έχει ενταχθεί στο κύκλωμα αυτό, το οποίο την χρησιμοποιεί για να πάρει τα παιδιά. Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν η αγαπητή κα εισαγγελέας είναι με την μαμά και εγώ διαπράττω το έγκλημα της προστασίας των παιδιών μου. Εύγε!!!!
γ) «στην ένταση του δόλου (ή τον βαθμό της αμέλειας) του υπαιτίου». Η ένταση του δόλου είναι να φροντίζω τα παιδιά μου ως οφείλω.
Τώρα θα δούμε με τα μάτια της κα εισαγγελέως και του σεβαστού δικαστηρίου την εγκληματική μου διάθεση:
α) «στα αίτια από τα οποία ωθήθηκε προς τέλεση του εγκλήματος, στην αφορμή που δόθηκε και το σκοπό τον οποίο επεδίωξε». Τα αίτια τα δικά μου είναι γνωστά, τα δικά σας να μας πείτε και την δική σας ………. διάθεση!!
β) «στο χαρακτήρα του και στο βαθμό της ανάπτυξης του» και
γ) «ατομικές και κοινωνικές περιστάσεις και τον προηγούμενο βίο του»

Έλληνας πολίτης φορολογούμενος με λευκό ποινικό μητρώο, πατέρας 3 ανήλικων παιδιών, σκληρά εργαζόμενος κτηνοτρόφος, έντονο φιλανθρωπικό έργο, μέση εκπαίδευση, μουσικός, λάτρης της γυμναστικής. Δεν την ενδιέφεραν αυτά την κα εισαγγελέα για να έχω οποιοδήποτε ελαφρυντικό.
δ) «στην κατά και μετά την πράξη διαγωγή της ενδεικτικά δε, στη μετάνοια που επέδειξε και την προθυμία για ανόρθωση των συνεπειών της πράξης του». Δεν έχω διαπράξει το αδίκημα της αρπαγής των παιδιών μου γιατί απλά τα παιδιά μου δεν έχουν φύγει από κοντά μου ούτε ένα λεπτό και δεν πρόκειται να φύγουν. Είτε σας αρέσει είτε όχι το φάκελο των παιδόφιλων θα τον ανοίξετε!!!!
ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Τεύχος 11/2009, Νοέμβριος
Νομοθεσία, Νομολογία, Θεωρία & Πράξη του Ποινικού Δικαίου
Εκδίδεται από το 1998 - Μηνιαία έκδοση
Ενότητα: Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΙΙ. Ειδικό Μέρος, Αρπαγή , σελ. 1207
ΣυμβΠλημΞανθ 29/2008 [Παράνομη κατακράτηση - Παράνομη βία]
Πρόεδρος Μ. Κακαμανούδης
Μέλη Δ. Σίσκου, Χ. Χατζηκωνσταντίνος
Εισαγγελέας Δ. Λαμπρίδης, Εισαγγελικός Πάρεδρος
Διατάξεις: άρθρα 94 [παρ. 1], 322, 324, 325 [εδ. α΄], 330 ΠΚ
Αρπαγή ανηλίκου, Παράνομη κατακράτηση, Παράνομη βία, Μεταβολή κατηγορίας

Για τη στοιχειοθέτηση του εγκλήματος της αρπαγής δεν αρκεί η εκ μέρους του δράστη παρεμβολή, προς τον συλλαμβανόμενο, δυσχερειών και εμποδίων τα οποία με σχετική προσπάθεια θα μπορούσε ο συλλαμβανόμενος να παρακάμψει, αλλά απαιτείται με τη σύλληψη να επέλθει κατάσταση πλήρους καταργήσεως της προσωπικής ελευθερίας του αρπαγέντος. Ως αφαίρεση στο έγκλημα της αρπαγής ανηλίκου, νοείται η απομάκρυνση του ανηλίκου από τον τόπο διαμονής του σε άλλον, κατά τέτοιο τρόπο ώστε αυτός που ασκεί πραγματικά την επιμέλειά του σύμφωνα με τον νόμο, να αποστερείται τη δυνατότητα ανατροφής και επίβλεψής του. Το διάστημα της εν λόγω απομάκρυνσης δεν πρέπει να είναι εντελώς παροδικό, αλλά πρέπει να επηρεάζει την άσκηση της επιμέλειας, πράγμα που κρίνεται από τις ειδικές περιστάσεις, όπως ηλικία, υγεία του τέκνου κ.ά. Ο όρος «στέρηση της ελευθερίας» κατά την έννοια του άρθρου 325 ΠΚ (παράνομη κατακράτηση) τέθηκε προς διαστολή του αδικήματος από την παράνομη βία και έχει την έννοια της δέσμευσης του προσώπου και της αδυναμίας μετακίνησής του στον χώρο, με συνέπεια να στερείται την ελεύθερη επιλογή παραμονής στον χώρο που επιθυμεί. Ο χώρος κατακράτησης μπορεί να είναι ακίνητο, δωμάτιο ακινήτου, όχημα κ.λπ., μπορεί μάλιστα να υπάρχει οδός διαφυγής, άγνωστη όμως στο θύμα ή επικίνδυνη.
Το δικαστήριο της χωριατούπολης κρατάει τις υποθέσεις μου πάντοτε στο τέλος για να μην υπάρχει ακροατήριο. Δεν μας επιτρέπει να αναφέρουμε την ημερομηνία της ασέλγειας στο παιδί μου την 10-7-2014 και επιβάλλει απόλυτη σιωπή. Είμαι πάντοτε κατηγορούμενος και ένοχος εκ των προτέρων, η απόλυτη αλήθεια ανήκει στην άλλη πλευρά. Όλες οι σατανικές μεθοδεύσεις τους απέβησαν άκαρπες και γι’ αυτό έχουν μεγάλο μίσος προς το πρόσωπο μου. Δεν γνωρίζω τον ακριβή τρόπο που ο καθένας τους εμπλέκεται, γνωρίζω όμως ότι υπάρχει διαπλοκή.
Έκανα έφεση στην παραπάνω απόφαση και επρόκειτο να δικαστεί στις 11-3-2015, όμως κάτι έκτακτο με ανάγκασε να ταξιδέψω αρχές Μαρτίου εκτός περιοχής. Αισθάνθηκα αδιαθεσία λίγες μέρες πριν γίνει το δικαστήριο και εκτάκτως στις 11-3-2015 τα ξημερώματα πήγα στα επείγοντα σε εφημερεύων νοσοκομείο και έκανα εξετάσεις. Ο δικηγόρος μου με χαρτί του νοσοκομείου ζήτησε αναβολή. Το σεβαστό δικαστήριο με πρόεδρο την Ε.Χ, που ανακήρυξε επίσημα τον Γ.Π «αξιόπιστο μάρτυρα» και άλλαξε το φύλο των παιδιών μου και από υιούς τα έκανε θυγατέρες, δεν πίστεψε στην αδιαθεσία μου, τηλεφώνησε στο νοσοκομείο και τους είπαν ότι είμαι καλά, δεν βρίσκομαι στην εντατική, άρα δεν δικαιούμαι όπως κάθε άλλος πολίτης αναβολή, που συνήθως δίνονται απλόχερα και χωρίς σοβαρό λόγο. Απέρριψαν την έφεση μου στις 15.15 το μεσημέρι γιατί μεθοδεύουν να με κλείσουν στη φυλακή. Άλλωστε το έχουν πει στην μοναχή αδελφή μου ο προφήτης γέροντας Ι.Κ «ο Ν. θα μπει στην φυλακή» και η Α.Σ (μάνα) «τον Ν. θα τον καταστρέψω».
Ο σεβάσμιος- παιδόφιλος γέροντας Ι.Κ, που θέλει μικρά αγοράκια δίπλα του για να τους μάθει τα «εκκλησιαστικά», προσβλήθηκε από τις μηνύσεις μου και μου έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Ότι ακριβώς έκανε και ο Χριστός «μήνυσε τους συκοφάντες του». Ο γέροντας δεν είναι Χριστός είναι ανώτερος από τον Χριστό, είναι η Εκκλησία, έτσι είπε στην μοναχή αδελφή μου γι’ αυτό μου έκανε την μήνυση γιατί προσβάλλω την Εκκλησία, δηλαδή αυτόν. Πάντως σε όλες τις υποθέσεις με τους παιδόφιλους παπάδες κανένας από αυτούς δεν δήλωσε ποτέ ένοχος, όλοι είναι συκοφαντημένοι και αθώοι.
Στις 24-11-2014 δικάστηκε η μήνυση που έκανα στις 25-7-2014 στην Α.Σ (μάνα) και αναβλήθηκε 2 φορές, προκειμένου να την αθωώσουν. Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείτο ήταν:
1. Εξύβριση
2. Υφαίρεση
3. Κακόβουλη βλασφημία
4. Εντελώς ελαφρά σωματική κάκωση  
Κατηγορείται ως υπαίτια του ότι στην …. , στις 25-7-2014 και περί ώρα 08:30, με πολλές πράξεις τέλεσε πολλά αδικήματα και ειδικότερα: 1) προσέβαλλε την τιμή του εγκαλούντα και εν διστάσει συζύγου της, Ν.Γ. του .., κατ. …, εξυβρίζοντας τον με την φράση « πούστη, μαλάκα, παλιοτόμαρο, καριόλη» προσβάλλοντας έτσι την τιμή και την υπόληψη του.
2.  αφαίρεσε από άλλον και συγκεκριμένα από τον ως άνω εγκαλούντα και εν διαστάσει σύζυγο της, ξένα εν όλω κινητά πράγματα με σκοπό παράνομης ιδιοποίησης και συγκεκριμένα αφαίρεσε από την κατοχή του 800 Ευρώ, που τα είχε στην ντουλάπα του σπιτιού του και τα ιδιοποιήθηκε παράνομα.
3.  Εκδήλωσε δημόσια με βλασφημία έλλειψη σεβασμού προς τα θεία, και ειδικότερα απευθυνόμενη στον ως άνω εγκαλούντα είπε τα εξής «την Παναγία σου και τον Χριστό σου».
4. Με πρόθεση προκάλεσε, στον ως άνω εγκαλούντα εντελώς ελαφρά σωματική βλάβη της υγείας του και ειδικότερα όρμησε επάνω του και τον χτύπησε με τα χέρια της, δυνατά, με αποτέλεσμα να φέρει εκδορές στο ζυγωματικό τόξο ΔΕ, μετωπιαίας χώρας, εκχύμωση (ΔΕ) ζυγωματικού.
Αυτό ήταν το κατηγορητήριο, με χαρτί του νοσοκομείου την ίδια μέρα και 2 αυτόπτες μάρτυρες, την μητέρα μου και την αδελφή μου. Επίσης την ώρα που εγώ πήγα να κάνω μήνυση αυτή εγκατέλειψε τα παιδιά της και έφυγε προφανώς για να μην συλληφθεί και σκεπτόμενη αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό της.
Στο δικαστήριο εμφανίστηκε όπως πάντα με τον κολλητό της Γ.Π «αξιόπιστο μάρτυρα», την αδελφή της Ε.Σ συγκατηγορούμενη της αλλά τώρα μάρτυρα υπεράσπισης, και 3 ακόμα μάρτυρες των εργατικών πολυκατοικιών της …… Όλοι φυσικά «πνευματικοπαίδια» του γέροντα Ι.Κ. Κανένας  από αυτούς δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Όλοι διηγηθήκαν διάφορες ιστορίες για γέλια και για κλάματα, περί ανέμων και υδάτων, όπως ότι η Α.Σ είναι κυρία με κεφαλαίο Κ και άλλα τέτοια φαιδρά. Το δικαστήριο κρατήθηκε να γίνει όπως πάντα στο τέλος, χωρίς ακροατήριο.
Φυσικά δεν γίνεται δικαστήριο χωρίς να έχω συλληφθεί και να είμαι κρατούμενος μέσα στην αίθουσα επί πάρα πολλές ώρες για να δημιουργούνται εντυπώσεις. Για «μια οικογενειακή υπόθεση» απασχολήθηκε όλη μέρα η αστυνομία της χωριατούπολης. Με συνέλαβαν 9 το πρωί και αντί να δώσω κατάθεση, να ορισθεί το αυτόφωρο και να αφεθώ ελεύθερος, ήμουν παράνομα κρατούμενος μέχρι της 9 το βράδυ. Γιατί έγινε αυτό; Θα ακουστεί τρελό αλλά είναι η αλήθεια. Σε συνεργασία με τον δικηγόρο μου Σ.Σ. (3ος στη σειρά), την αστυνομία, τους δικαστές και τους αντιδίκους, στήθηκε ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση για να βουτήξουν τα παιδιά ενώ ήμουν παράνομα κρατούμενος. Οι  κάμερες που έχω στο σπίτι κατέγραψαν την επιχείρηση αυτή που έγινε στις 6 το απόγευμα περίπου. Τα παιδιά μου φυσικά δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη μέρα, όμως κάποιος τους έδωσε πληροφορία ότι ήταν εκεί και γνωρίζω ποιος.
Όλη αυτοί που στηρίζουν την Α.Σ (μάνα) και συζητούν μπροστά της τα διάφορα σχέδια τους, δεν έχουν αντιληφθεί ίσως ακόμη ότι έχουν να κάνουν με έναν ιδιάζοντα και περίεργο χαρακτήρα. Μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά την διάρκεια της απολογίας της, αντί να ερωτάται για το συγκεκριμένο θέμα που δικαζόταν συζητούσαν με τον εισαγγελέα Ν. Χ. γιατί δεν έχει πάρει ακόμα τα παιδιά. Εν ολίγοις, ενώ ήταν κατηγορούμενη με συγκεκριμένες κατηγορίες και σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή, οι δικαστές συμπεριφέρονταν σαν να ήμουν εγώ ο κατηγορούμενος. Στην ερώτηση αυτή του εισαγγελέα Ν. Χ. η Α.Σ (μάνα) απάντησε «ξέρουμε που είναι, με ποιόν είναι και θα μπούμε σήμερα μέσα να τα πάρουμε». Ποιος νόμιζε ότι ήξερε που ήταν τα παιδιά μου και με ποιόν;; Ο δικηγόρος μου Σ.Σ νόμιζε ότι ήξερε, πίστεψε γιατί του το είπα ότι τα παιδιά είναι στο σπίτι με την ……..Έκανε όμως λάθος που το πίστεψε και πιάστηκε στα πράσα!!!!! Τα παιδιά μου είχαν πάει βόλτα να ξεσκάσουν, τόσο απλά!!!!!
Ο δικηγόρος μου Σ.Σ. συμπεριφέρθηκε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου με άθλιο τρόπο. Όχι μόνο τους άφησε να με κρατούν παράνομα 12 ώρες, μου υπαγόρευσε μια άθλια απολογία και με παγίδευσε, αλλά και στην αίθουσα του δικαστηρίου ήταν αμέτοχος, απλά παρακολουθούσε αδιάφορα. Δεν έδωσε να αναγνωστεί ούτε ένα σχετικό!!!! Άθλιος πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια να τον περιγράψουν. Αποδείχτηκε ότι επί 2 σχεδόν μήνες συνεργαζόταν με την άλλη πλευρά και μου έσκαβε τον λάκκο.
Το δικαστήριο λοιπόν
ΚΗΡΥΣΣΕΙ την παραπάνω κατηγορούμενη αθώα για τις πράξεις: 1) ενδοοικογενειακή απειλή, 2) εξύβριση, 3) υφαίρεση, 4) κακόβουλη βλασφημία, 5) εντελώς ελαφρά σωματική κάκωση, πράξεων που τελέστηκαν στην …… στις 25-7-2014.

Αθώα με βεβαίωση της ίδιας μέρας νοσοκομείου και 2 αυτόπτες μάρτυρες. Η διαπλεκόμενη δικαιοσύνη στο μεγαλείο της!!!!!!!!
Την ίδια μέρα που την αθώωσαν, εγώ ήμουν κρατούμενος και ο νέος εισαγγελέας Ν. Χ. άσκησε αυτεπάγγελτα ποινική δίωξη για αρπαγή των παιδιών μου και με απείλησαν μέσω του δικηγόρου μου ότι εάν δεν δώσω τα παιδιά κάθε μέρα θα μου κάνουν και μια μήνυση.
Υπάρχει δικαιοσύνη για μένα;
Υπάρχει δικαιοσύνη για 3 ανήλικα παιδιά μου;
Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, έχουν ξεφύγει, γνωρίζουν ότι δεν έχω πλέον χρήματα, ούτε κουράγιο, ούτε χρόνο για να κάνω μηνύσεις και αγωγές και παρανομούν ασύστολα, ξετσίπωτα, με θράσος.
Θα κλείσω το κεφάλαιο αυτό έχοντας μέσα μου πίκρα και απογοήτευση για την διαπλοκή δικαιοσύνης και εκκλησίας. Υπάρχουν αθέμιτες υπόγειες σχέσεις που συνδέουν πολλούς Έλληνες δικαστές με την Εκκλησία. Δεν το λέω εγώ αλλά ο Στ. Ματθίας, πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου το λέει:
 «οι Έλληνες δικαστές διαπλέκονται με την Εκκλησία είτε γιατί είναι επιρρεπείς σε αναχρονιστικές φυλετικές και θρησκευτικές εμμονές είτε από απλό ωφελιμιστικό υπολογισμό…….. οι θεοφοβούμενοι δικαστές συχνάζουν σε μονές και εκκλησίες, συναναστρέφονται κατά κανόνα κληρικούς, δεν παρακολουθούν τις κοινωνικές εξελίξεις, είναι αφελείς αλλά και τυπολάτρες, υπερβολικά αυστηροί σε ηθικοθρησκευτικά διλήμματα, στην αναγνώριση ελαφρυντικών υπέρ των κατηγορουμένων και στην επιμέτρηση των ποινών. Ως παραδείγματα έφερε την ευπιστία κάποιων απέναντι στον Γιοσάκη, τον Αττικής Παντελεήμονα, ηγούμενους και μοναχούς, που τους έκαναν όργανά τους. Βλέπουν (οι δικαστές) ότι τα θρησκευτικά σύμβολα βρίσκονται σχεδόν σε όλους τους χώρους άσκησης κρατικής εξουσίας, ότι ιερωμένοι τελούν τις επίσημες κρατικές τελετές, ότι λατρευτικές εικόνες είναι αναρτημένες πάνω από την έδρα σε όλα τα ακροατήρια, ότι κάθε χρόνο γίνεται "αγιασμός" στα δικαστήρια, ότι ο Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης έχει οριστεί "προστάτης των δικαστών", ότι επισκέψεις ιερωμένων σε δικαστικά γραφεία είναι συχνές και πυκνώνουν παραμονές διάσκεψης επί υποθέσεων που "ενδιαφέρουν" την Εκκλησία." "Βλέπουν επίσης" συνεχίζει ο κ. Ματθίας, "ότι κατά τις προαγωγές από το υπουργικό συμβούλιο στις ηγετικές θέσεις της δικαστικής ιεραρχίας η Εκκλησία στηρίζει τους θεοφοβούμενους δικαστικούς λειτουργούς και ότι καμιά φορά εισακούεται. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η πεποίθηση ορισμένων διαδίκων και δικαστών ότι η Εκκλησία είναι σε θέση να ασκεί σε επίδικες υποθέσεις και στις προαγωγές των δικαστών ουσιαστική επιρροή. Γι' αυτό και κάποιοι διάδικοι επιζητούν και επιτυγχάνουν τη μεσολάβηση κληρικών σε εκκρεμείς δίκες και κάποιοι δικαστές γίνονται τακτικοί "συνομιλητές" μητροπολιτών με την προσδοκία ότι αυτοί θα τους υποστηρίξουν", τονίζει χαρακτηριστικά.

ΑΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΙ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ Ι.Κ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ Β.Ν (ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ) ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ;;;;;;;;;;;;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια :